Fiesta Mundial

  • by
[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/IMAG0026-180×180.jpg’ attachment=’194′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/IMAG0036-180×180.jpg’ attachment=’195′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/IMAG0025-180×180.jpg’ attachment=’193′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_third][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] In een artikel van Trends/Tendances wordt Fiesta Mundial vandaag als de trendsetter genoemd inzake afvalbeleid. Het festival investeert dan ook al jaren om de afvalstroom zo klein mogelijk te houden. Zo kon je er dit jaar milieuvriendelijk drinken en eten met composteerbare bekers, rietjes, messen, vorken,borden, etc…. Ook de inkleding was duurzaam: voor het vierde jaar op rij werd Fiesta Mundial gedecoreerd met gerecycleerde meubelen en lusters van de Kringwinkel. Als je met de trein kwam, kon je gratis een fiets huren om naar de festivalweide in Balen te fietsen. Met dank aan het Fietsenatelier. Vzw Ecofest stond aan de wieg van dit groen avontuur. In samenwerking met Vormingplus Kempen werkte Ecofest in 2006 mee via een trajectbegeleiding en ecoscan. Aandachtspunten waren vooral: inzameling van drankbekers, overschakeling naar biologische afbreekbare drankbekers, zwerfvuil beperken en een originele communicatie. [/av_textblock] [/av_one_full]