Tweede hands materiaal voor tentoonstellingen en podiumkunsten

  • by
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/site-kringloopexpo.png’ attachment=’224′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_full][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Met het project Kringloopexpo krijgt  materiaal voor tentoonstellingen, podiumkunsten en filmsets een tweede leven. Op de website bieden we een uitgebreide inventaris van materiaal dat u kan huren of kopen van aanbieders uit Vlaanderen en Brussel(sokkels, stolpen, banken, display tafels, acclimatisatie, kaders, audiovisueel materiaal, decors, kostuums, props, belichting, …). Na gratis registratie kan iedereen eigen kwaliteitsvol expositie- of podiummateriaal online aanbieden en vragen. Kringloopexpo kan uw kwaliteitsvol materiaal ook kosteloos overnemen, mocht u er geen bestemming meer voor vinden. Bovendien kunnen we ook bij u materiaal komen opmeten en fotograferen om het te publiceren op de website. Ten slotte kunnen we bij transacties ook materiaal inpakken en vervoeren. Produceert u tentoonstellingen, filmsets, podiumkunsten of theatervoorstellingen en wilt u naast ecologische ambities ook uw budget onder controle houden? Maak dan gebruik van onze website om uzelf en collega-organisatoren op een ecologische wijze aan betaalbaar kwaliteitsmateriaal te helpen. [/av_textblock] [/av_one_full]