Feest in ’t Park Brugge

  • by
[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/fip-brugge-180×180.png’ attachment=’176′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/feest-in-t-park-logo-180×180.jpg’ attachment=’175′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/fip-catering-180×180.jpg’ attachment=’177′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_third][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Ecofest kijkt samen met Stad Brugge en de festivalorganisator om deze editie van Feest in ’t Park op en top duurzaam te maken. Het jaarlijkse stadsfestival op de laatste zaterdag van juni heeft als decor het Brugse Minnewaterpark, dat die dag door ongeveer 10.000 bezoekers wordt bezocht. Ecofest maakte vooraf een screening van de reeds bestaande maatregelen zoals afvaleilanden op het terrein, bekerinzameling, ecoservies voor de standhouders enz. Deze maatregelen werden geëvalueerd op basis van milieuwinst en organisatie. Voor de 2013 editie wordt werk gemaakt van een verdere doorgedreven selectieve inzameling backstage, animatie op het terrein en extra zichtbaarheid van de milieumaatregelen. Ook worden de mogelijkheden bekeken om tot 1 type drinkbeker te komen, een voorwaarde tot effectieve recyclage. Feest in ‘t Park – Zaterdag 29 juni 2013 – vanaf 14u. Minnewaterpark – gratis toegang. www.feestintpark.be [/av_textblock] [/av_one_full]