Rastafval op Reggae Geel 2013

  • by
[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/DSCN4415-180×180.jpg’ attachment=’161′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/DSCN4431-180×180.jpg’ attachment=’162′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/DSCN4414-180×180.jpg’ attachment=’160′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_third][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Voor het vierde jaar op rij helpt Ecofest mee met de begeleiding van de milieumaatregelen op Reggae Geel. Samen met de afvalverantwoordelijke van het festival staat Ecofest in voor:
  • Een optimale plaatsing van de vuilnisbakken.
  • De coördinatie van het ecoteam (net houden van terrein en eettafels, vuilnisbakken leegmaken).
  • Een correct gebruik van de 3 containerparken.
  • Het goede verloop van de inzamelpunten voor bekers en PMD.
Tijdens het event zullen opnieuw verbetermogelijkheden worden opgespoord. Zo zal het afval dit jaar efficiënter worden “geprikt” op het terrein zelf en wordt de signalisatie in de containerparken duidelijker. [/av_textblock] [/av_one_full]