Bereken de ecologische voetafdruk van uw event voor 25 oktober

  • by
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/groene-vent-award.jpg’ attachment=’186′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_full][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] De Groene Vent is een ervaren gids die organisatoren van festivals, sportmanifestaties, fuiven, stoeten, markten en processies helpt om hun evenement duurzamer te maken. Organiseert u binnenkort een evenement? Deze prijs, uitgereikt op 12 december 2013, wordt uitgedeeld per categorie:
  • muziek-,
  • cultuur- en
  • sportevenement.
Meer informatie vind je op http://www.groenevent.be/menu-categories/de-groene-vent [/av_textblock] [/av_one_full]