Green Track Leuven: cultuur & duurzaam organiseren

  • by
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/greentracklogo_144522.jpg’ attachment=’184′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_full][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Bitume is een straattheaterfestival. Het festival vond plaats in La Roche-en-Ardenne van 9 tot en met 11 juli 2004. Geholpen door 9 vrijwilligers trachtte Ecofest een circuit van herbruikbare bekers op te zetten en aan gescheiden afvalophaling te doen. Om de gescheiden afvalophaling te vereenvoudigen werd alle voedsel geserveerd op biologisch afbreekbaar eetgerei. Gesteund door het succes van deze testcase, organiseert de vzw Miroir Vagabond haar events steeds eco-efficiënt. Ecofest mag dus fier zijn het concept te hebben geïntroduceerd in Wallonië. [/av_textblock] [/av_one_full]