Op zoek naar duurzame producten en diensten voor je event? Surf naar www.huged.be.

  • by
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/huged-logo.jpg’ attachment=’190′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_full][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Hoe vermijd ik zoveel mogelijk afval op mijn evenement ? Wat is de dichtstbijzijnde firma die mijn affiches op duurzame wijze drukt? Waar kan ik herbruikbare bekers ontlenen? Welke alternatieven zijn er voor chemische toiletten? Een antwoord vind je op huged.be, de interactieve Belgische portaalsite voor duurzame producten en diensten…. Huged staat voor HUman Green Event Development. De bedoeling is om evenementen menselijker (human) en groener (green) te maken. De site is bedoeld voor zowel festivals, concertzalen en beurzen als lokale buurtfeesten of je eigen verjaardagsparty. De inhoud :    Een overzicht van oplossingen om je evenement duurzaam te organiseren. Per categorie worden werkpunten en adviezen voorgesteld. De categorieën zijn :
  • Catering
  • Communicatie
  • Afval
  • Mobiliteit
  • Materiaal
  • Toegankelijkheid
  • Locatiekeuze
We leiden je ook doorheen handleidingen, checklists en studies. Daarnaast kan je inspiratie opdoen bij voorbeeldevents die oog hebben voor mens en maatschappij .   Een databank met duurzame producten en diensten. Hier ontmoeten organisatoren, leveranciers en dienstverleners elkaar. Nabijheid vormt één van de criteria, zodat onnodig transport wordt vermeden. Daarnaast staan ook innovaties in de kijker, zoals de walking bar, biologisch afbreekbare jetons, droge toiletten, originele animatie,… Voor bijkomende informatie www.huged.be [/av_textblock] [/av_one_full]