Sfinks en Reggae Geel finalist Groeneventaward

  • by
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Op 20 oktober heeft de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) de Groenevent Awards uitgereikt. De hoofdprijzen ging naar Dranouter (Heuvelland), Boomtown (Gent) en Mekitburn (Vilvoorde). Zowel Sfinks als Reggae Geel, beiden Ecofest projecten, werden finalist in de categorie ‘grote festivals’. De ‘groene’ festivals worden geroemd om hun milieuvriendelijke organisatie. Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Joke Schauvliege verheugt zich over de steeds stijgende kwaliteit van de ingediende kandidaturen: ‘Het positieve aan deze festivals werkt niet alleen op de dag van het evenement zelf’, zegt ze. ‘Het zet de bezoekers ook aan om ook nadien milieuvriendelijker te handelen.’ OVAM lanceert een oproep voor de Groenevent Awards 2015. Alle info via de campagnewebsite of op de facebookpagina van OVAM. [/av_textblock] [/av_one_full]