Doe mee met Ecofest! (Couleur Café, Reggae Geel, Pukkelpop, …)

  • by
[av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/DSCN5977.jpg’ attachment=’251′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Deze zomer wordt een drukke editie voor Ecofest. We strijken neer op volgende events:
  • Thé Dansant (elke eerste zondag van de maand, verschillende locaties)
  • Couleur Café (1 tot 3 juli)
  • Sfinks Mixed (28 tot 31 juli)
  • Reggae Geel (5 en 6 aug)
  • Pukkelpop (17 tot 20 aug)
Onze taken? Het eventterrein omtoveren tot een propere feestzone, slimme plaatsing infrastructuur om zo het afvalrapen te beperken, gescheiden afvalinzameling garanderen en  efficiënt opruimen nadien. Zin om mee te werken? Wij zoeken mensen voor de coördinatie, quality control, sweeping, eindopkuis, …).Contacteer ons snel!  [/av_textblock] [/av_one_full]