Thé Dansant parties: winnaar Groenevent Award 2017!

  • by
[av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2017/12/close-up-van-de-beker-1500×630.jpg’ attachment=’564′ attachment_size=’featured_large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [av_hr class=’invisible’ height=’0′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50%’ custom_border_color=” custom_margin_top=’1px’ custom_margin_bottom=’1px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue87b’ font=’entypo-fontello’] [av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Thé Dansant parties: winnaar Groenevent Award 2017!’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Op 19 oktober maakte de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij de winnaars van de OVAM GroeneVent Awards 2017 bekend. Met de GroeneVent Awards wil de OVAM de duurzaamste evenementen van Vlaanderen een hart onder de riem steken. Dranouter, MiraMiro, Thé Dansant en Chap’eau gaan met de hoofdprijzen naar huis. Ecofest is de milieupartner op Thé Dansant. Elke eerste zondag van de lente en zomermaanden strijkt dit tech-house concept neer op een unieke locatie. Een middeleeuws feest op een abdijsite of een heuse trouwpartij aan het kasteel vol troep: no way! Dankzij een circuit van herbruikbare bekers wordt het meeste afval vermeden. Het afval van de eetstandjes en sigarettenpeuken wordt door ons onder controle gehouden, via voldoende discrete vuilnisbakken en continu afval prikken. Ook de omliggende straten en festivalparking krijgen een beurt. Tevreden bezoekers, terreineigenaars en omwonenden zijn het gevolg. Op maandag ruimen we alles netjes op. Dat gaat snel want het meeste werk is al gebeurd of vermeden (door de herbruikbare bekers). Een rolcontainer glazen flessen, karton en een paar containers PMD en restafval is het enige dat nog overblijft na een wilde party. Iedereen blij, ook wij! In 2017 werd ons jarenlang werk bekroond met de OVAM Groenevent Award.

Heb je anderhalve minuut tijd voor ons? Bekijk dan volgend filmpje: Ecofest Waste Management at Thé Dansant

[/av_textblock] [av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’40%’ custom_border_color=” custom_margin_top=’20px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue8ad’ font=’entypo-fontello’] [av_social_share title=’Share this entry’ style=” buttons=”] [av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50%’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue8ad’ font=’entypo-fontello’]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *