Green Couleur Café

  • by
[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/leger-lege-flessen-malibu-180×180.jpg’ attachment=’203′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_third] [av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/09/3-vuilnisbakken-CC-180×180.jpg’ attachment=’139′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_third] [av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/10/40-bekers-is-1-drankje-3-180×180.jpg’ attachment=’425′ attachment_size=’square’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_third] [av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Couleur Café doet al jaren inspanningen om de duurzaamheid te verbeteren: – Met hun mobiliteitsplan stimuleren ze het gebruik van openbaar vervoer, carpooling en fiets. Ongeveer 1/3 van het publiek maakt gebruik van het openbaar vervoer. – Het festival liet zijn ecologische voetafdruk berekenen. – Alle merchandising is fairtrade. – Het officieel festival T-shirt is vervaardigd uit 100% biokatoen. Ecofest werkt al jaren samen met de organisatie van Couleur Café. Volgende acties voeren we uit: – Frisdrank, cocktails en bier worden in PLA bekers geschonken, met recyclage nadien. – Alle restaurants van de Goedetenstraten gebruiken  biologisch afbreekbaar bestek en borden. – Elke standhouder moet minstens 1 vegetarische schotel aanbieden. – Frontstage kan je je afval kwijt in afvaleilanden met rest, PMD en bio afbreekbaar afval – In het uitgebreide afvalpark backstage sorteren we de  fracties papier/karton, glas, PMD, restafval, biologisch afbreekbaar afval en vervuilde olie. Ecofest staat in voor de volledige begeleiding van deze milieumaatregelen. Ook de eindopkuis van het festival is onder onze regie. [/av_textblock] [av_hr class=’invisible’ height=’1′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’] [av_heading tag=’h3′ padding=’0′ heading=’Bekijk hier de milieumaatregelen op Couleur Café’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading] [/av_one_full][av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=Cu1d1I6G3T4′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]