Een buurtfeest duurzaam organiseren? Check onze brochure!

  • by
Wijkfeesten, speelstraten en andere initiatieven zorgen voor ontmoeting en sociaal contact. Als je daarbij nog aandacht schenkt aan het milieu zit je helemaal goed. Vzw Ecofest en de gemeente Asse hechten veel belang aan duurzaamheid en streven naar afvalarm feesten. Met deze brochure willen we je op weg zetten naar een afvalarm buurtfeest. We geven duurzame tips bij elke stap die komt kijken bij de organisatie ervan: decoratie, catering, afval, muziek en spel, communicatie, … Kernwoorden van deze brochure zijn hergebruik, milieuvriendelijk, afval voorkomen en energiebesparing. Een lokale aanpak staat centraal, met oog voor haalbaarheid en budget. Buurtfeesten zijn een ideale gelegenheid om duurzaamheid samen te beleven! De brochure download je hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *