Quality control op Pukkelpop

  • by
[av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/10/20170816_181557-1500×630.jpg’ attachment=’627′ attachment_size=’featured_large’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [av_hr class=’invisible’ height=’0′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50%’ custom_border_color=” custom_margin_top=’1px’ custom_margin_bottom=’1px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue87b’ font=’entypo-fontello’] [av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Quality control op Pukkelpop’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Ecofest heeft als missie om de standhouders op Pukkelpop correct te laten omspringen met hun afval. De meer dan 100 standen voorzien van een persoonlijke briefing, affiche met afvalinstructies en de nodige vuilniszakken zorgde voor ontelbare kilometers op onze stappenteller! We stonden de standmedewerkers bij in de sorteerregels en we plaatsten de backstage vuilnisbakken zodat ze duidelijk en vlot bereikbaar waren. Samen met het afvalteam van voetbalploeg Hades zorgden we ervoor dat het ecobeleid van Pukkelpop schitterde, zowel op het terrein als achter de schermen.Door verbetervoorstellen willen we de volgende PKP edities nog duurzamer maken en tegelijkertijd kostenbewuster. [/av_textblock] [av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50%’ custom_border_color=” custom_margin_top=’1px’ custom_margin_bottom=’1px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue87b’ font=’entypo-fontello’] [av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/10/lossen-na-ophaalronde-300×169.jpg’ attachment=’534′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_half] [av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/10/geen-petflesjes-meer-dan-blauwe-bak-weghalen-300×169.jpg’ attachment=’535′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_half] [av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’40%’ custom_border_color=” custom_margin_top=’20px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue8ad’ font=’entypo-fontello’] [av_social_share title=’Share this entry’ style=” buttons=”] [av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50%’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue8ad’ font=’entypo-fontello’]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *