Werk mee aan een green Couleur Café!

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2016/10/couleur-café-volontaires.jpg’ attachment=’402′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_full] [av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Je kent het Couleur Cafe festival want je komt elk jaar! Maar heb je je ooit afgevraagd hoe een dergelijk evenement georganiseerd wordt? Wie werkt er achter de schermen? VZW Zig Zag, dat het Couleur Cafe festival organiseert, werkt samen met meer dan 800 vrijwilligers om de site op de Heizel in een wonderlijke en avontuurlijke plek om te toveren. [/av_textblock] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Als je ook deel wil uitmaken van de productieploeg en van dichtbij het reilen en zeilen achter de schermen wil beleven, kan je toedreden tot ons vrijwilligersteam. We hebben vrijwilligers in volgende sectoren: – Opvang artiesten – Artiestenloges – Bars – Decoratie team – Duurzaamheidsbeheer – Stewards – … Ga verder naar het inschrijvingsformulier. Ecofest is voor haar duurzaamheidsbeheer op Couleur Café vooral op zoek naar coördinatoren 1 week vóór en na het festival. Couleur Café vindt dit jaar plaats van vrijdag 28 juni tot zondag 30 juni 2019. [/av_textblock] [/av_one_full]