Hoe werk ik met herbruikbare bekers?

  • by
[av_image src=’https://www.ecofest.be/ecofest_wp/wp-content/uploads/2017/11/Groenevent-wegwijzer-vaatwerk-2.jpg’ attachment=’689′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [av_hr class=’invisible’ height=’0′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50%’ custom_border_color=” custom_margin_top=’1px’ custom_margin_bottom=’1px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue87b’ font=’entypo-fontello’] [av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Draaiboek en wegwijzer herbruikbare bekers en couverts’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=”] Meer en meer organisatoren van evenementen zijn op zoek naar duurzame bekers, borden en bestek. Voor de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) werkte Ecofest mee aan een ‘Wegwijzer cateringmateriaal’ om organisatoren te helpen met deze keuze. Het doel van dit project is organisatoren te begeleiden bij de duurzame keuzes van hun vaatwerk. Door gerichte vragen bieden we een rangschikking van  cateringmateriaal volgens ecologische impact en praktische haalbaarheid. Via een marktanalyse bij vijftig organisatoren, overheden, leveranciers, dienstverleners, distributeurs en afvalverwerkers onderzochten we de praktische haalbaarheid van allerlei vaatwerksystemen. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke online wegwijzer voor bekers en couverts, geschikt voor allerlei types van evenementenµ. Een handig doe-het-zelf instrument voor elke organisator! Een herbruikbare beker kent geen geheimen meer… Check snelde Groenevent website voor de wegwijzer en de handleiding! [/av_textblock] [av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’40%’ custom_border_color=” custom_margin_top=’20px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue8ad’ font=’entypo-fontello’] [av_social_share title=’Deel mij!’ style=” buttons=’custom’ share_facebook=’aviaTBshare_facebook’ share_twitter=’aviaTBshare_twitter’ share_linkedin=’aviaTBshare_linkedin’ share_mail=’aviaTBshare_mail’] [av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50%’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue8ad’ font=’entypo-fontello’]