Medewerker gezocht om de eventsector te vergroenen. ♻️🌳

Ecofest is een non-profit organisatie die zich richt op gedragsverandering in de evenementenbranche. We combineren kennis over circulariteit en duurzaamheid met hands-on afvalbeheer op evenementen.

We zoeken een aanstormend talent om mee te draaien in onze organisatie. Je werkt mee aan de begeleiding en coördinatie van het afvalbeheer op evenementen enerzijds en advies en communicatietrajecten anderzijds. Dit bestaat uit vergaderingen met organisatoren/overheden, projectvoorbereiding, terreinwerk en nazorg (evaluatie). Daarnaast werk je mee aan lopende studies rond gedragsverandering en duurzaamheid.

Hier vind je de volledige vacature: Vacature Ecofest 140419

Ecofest is een groeiende organisatie met een langetermijnvisie. We hebben uitstekende contacten met overheden en sectororganisaties. Sinds 2017 zijn we ook internationaal actief (Nederland, UK). Wil je een afwisselende, uitdagende en zinvolle baan? Wil je meedoen in een jonge en dynamische werkomgeving? Help je mee de afvalberg te verkleinen en de eventbeleving te verhogen?
Mail snel je CV met een motivatiebrief naar Stijn Lambert, Zero Waste Manager via stijn.lambert@ecofest.be

Uiterste datum solliciteren tot 31 mei 2019.

Click here to add your own text